Članci poređani po datumu: Petak, 01 Februar 2019

Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima AP Vojvodine, raspisao je Javni poziv za dodelu finansijske pomoći najuspešnijim studentima iz izbegličkih, prognaničkih i raseljeničkih porodica na teritoriji Vojvodine.

Objavljeno u Vesti

Prema najavama meteorologa tokom vikenda u južnom Banatu uglavnom će biti oblačno vreme bez padavina, ali sa jakim južnim i jugoistočnim vetrom.


I u južnom Banatu, baš kao i u celoj Srbiji na nazi je žuti meteo alarm, a vreme može biti opasno (potencijalno). Vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku.

Minimalna temperatura kretaće se u intervalu od 5 do 9 , dok će maksimalna biti od 10 do čak 15 stepeni. Kiša se, kako najavljuju, očekuje u noći između nedelje i ponedeljka.

Pogledajte prognozirane vremenske prilike za ovaj deo južnog Banata:

VREMEvsEV2019 februar eeev20

Objavljeno u Vesti

Novi ciklus nаciоnаlnog donatorskog programa "Pokreni se za posao", kојi sprovodi NVO ENECA uz finansijsku podršku kompanije Filip Moris u Srbiji i zvaničnog nacionalnog partnera Nacionalne službe za zapošljavanje, otvoren je do 31. marta.


Program "Pokreni se za posao" ima za cilj da pоdrži pоkrеtаnjе i unapređivanje mаlih i pоrоdičnih prеduzеćа širom Srbiјe. Svi građani sa održivim i kreativnim preduzetničkim idejama imaju mogućnost da se prijave na konkurs putem sajta www.pokrenisezaposao.rs.

- Preduzetnički duh, inovativnost, kreativnost i hrabrost su vrednosti koje i sami negujemo u svojim organizacijama, a kroz program „Pokreni se za posao" prenosimo i u svoje okruženje. Zbog toga i ove godine podržavamo inovativne, disruptivne male biznise, koji mogu da naprave razliku. Zato, ako veruješ da je tvoja ideja jedinstvena i inovativna, ovo je prilika da je ostvariš, poručuju organizatori nаciоnаlnog donatorskog programa "Pokreni se za posao".

Detaljnije infоrmаciјe о kоnkursu, možete pronaći klikom OVDE

Objavljeno u Vesti