Predstavljena turistička ponuda opštine Bela Crkva na Sajmu turizma u Beogradu

Autor :  Feb 26, 2019

Pod sloganom „Leto je bliže nego što mislite“ od 21. do 24.februara  na Beogradskom sajmu od 21. do 24. februara 2019. godine održan 41. Međunarodni beogradski sajam turizma.

Najveća i najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi svakog februara uspešno promoviše najnovije trendove i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji, nove koncepte i mogućnosti za putovanja i otvara nove perspektive u razvoju turističkog biznisa. Događaj je simbol turističkog predstavljanja za sve učesnike turističke privrede i pokretač jačanja svih grana turizma i ugostiteljstva u Srbiji i regionu.

TOO Bela Crkva i ove godine na Beogradskom sajmu turizma imala je svoj štand na kome je tokom četiri dana trajanja sajma prezentovana turistička ponuda opštine.

Predstavljena su Belocrkvanska jezera, kao i prirodni potencijali, vožnja brodićem Dunavom, vodičke ture koje obuhvataju znamenitosti starog jezgra Bele Crkve, kao i izleti u zaštićena područja naše okoline i susedne Rumunije, kao vid dodatnih aktivnosti za goste koji borave u Beloj Crkvi.

Neizostavno je bilo predstavljanje i najava Belocrkvanskog karnevala, a gošće na štandu, ujedno i promoterke našeg grada, bile su Belocrkvanske mažoretkinje. Prostor su dobili i predstavnici udruženja "Vredne ruke Bele Crkve", pružaoci smeštaja (Vila "TEDU", Šumska kuća "Bubamara" Deliblatska peščara, smeštaj "Veljković").

Svoju ponudu predstavio je i dečiji kamp "Akvalend", uspostavljeni su novi kontakti oko proširenja ponude. Predstavilo se i Kulturno umetničko društvo "Vukomir Vidić Uča" iz Kusića, koje je na sajamskoj bini odigralo splet igara po svom izboru“ rekao je direktor Turističke organizacije opštine Bela Crkva Novica Jovanović.

Interesovanje za domaći turizam na ovogodišnjem sajmu bilo je na visokom nivou, a najviše je bilo potražnje za smeštajem koji je u sistemu državnih Vaučera. Nadamo se uspešnoj nastupajućoj turističkoj sezoni u Beloj Crkvi.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Maj 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31