Članci poređani po datumu: Utorak, 05 Mart 2019

Pokrajinski fonda za razvoj poljoprivrede raspisao je Konkurs za dodelu kredita za nabavku novih sistema protivgradnih mreža u višegodišnjim zasadima voća i vinograda u 2019.godini.

Objavljeno u Vesti

Javno preduzeće "Vojvodinašume" apeluje na građane da ne pale  vatru na otvorenom prostoru u prirodi, šumi ili neposrednoj blizini šume.

Objavljeno u Vesti

Pokrajinski fonda za razvoj poljoprivrede raspisao je Konkurs za dodelu kredita za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije (pogonske, priključne) u poljoprivredi u 2019. godini.

Objavljeno u Vesti

Prema prognozama meteorologa tokom marta očekuje nas toplije vreme, praćeno kišom ili  pljuskovovima.Intenzivnije padavine prognizirane su za period do 14. marta.


U  prvoj dekadi marta, prema prognozama, minimalna temperatura vazduha kretaće se intervalu od 0 do 5, dok će maksimalna dnevna biti od 11 do 17 stepeni

 
Objavljeno u Vesti

Pokrajinski fonda za razvoj poljoprivrede raspisao je Konkurs za dodelu kredita za izgradnju objekata i nabavku opreme namenjene skladištenju žitarica, voća i povrća (silosa, podnih skladišta, hladnjača) u 2019. godini.

Objavljeno u Vesti

Javni prevoz je bez sumnje jedan od najvažnijih segmenata za dobro i nesmetano funkcionisanje života ljudi u jednoj zajednici. Toga naročito postajemo svesni u trenucima kada nešto nije u redu, te imamo problema da se prevezemo sa tačke A na tačku B.

Objavljeno u Vesti
Utorak, 05 Mart 2019 09:27

Održane Fašanke – Masopust

Pripadnici češke zajednice u opštini Bela Crkva na tradicionalan način obeležili su i ove godine Fašanke. Ova manifestacija traje više dana, a pada u dane pred veliki Uskršnji post, tkz. „Bela nedelja“.

Objavljeno u Vesti
Utorak, 05 Mart 2019 09:23

Ministar Udovičić posetio Belu Crkvu

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić u okviru programa obilaska loakalnih samouprava širom Srbije obišao Belu Crkvu. Teme razgovora sa čelnicima opštine bile su obnavljanje i izgradnja sportskih objekata, kao i promovisanje turizma kroz sportske aktivnosti.

Objavljeno u Vesti