Članci poređani po datumu: Subota, 09 Februar 2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru kampanje "Budućnost Srbije" u Južnobanatskom okrugu, posetiće novoizgrađenu Fabriku za proizvodnju i preradu pečuraka "Delta Danube" i Halu za male sportove koju su Kovinci u potpunosti izgradili sopstvenim sredstvima.


Indonežanska firma "Delta Danube" uložila je četiri miliona evra do sada, a u toku je proširenje, duplira se kapacitet fabrike. Očekuje se da radovi budu gotovi do maja ove godine, kada će, pored postojeći 220, biti otvoreno još 50 novih radnih mesta.

Hala za male sportove, u kojoj su objedinjeni Sportski savez opštine Kovini Sportska ustanova, u svom kompleksu ima salu za stoni tenis, borilačke veštine, kardio vežbe, šah, teretanu... Izgradnja Hale za male sportove započeta je 2016. godine. Investicija je bila vredna 47 miliona dinara, što je opština Kovin finansirala iz sopstvenog budžeta.

Detalje posete predsednika Vučića Pančevu, sedištu Južnobanatskog regiona, objavićemo uskoro.

Objavljeno u Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", posetiće sutra Južnobanatski okrug.


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posetu južnom Banatu započeće u Opovu, gde će obići Dom zdravlja ispred kojeg će razgovarati sa građanima.

Predsednik Vučić će potom obići trasu puta dugog 12 kilometara koji spaja opštine Opovo i Kovačicu, što je jedna od najvećih investicija u ovom delu južnog Banata.

Potom će u Banatskom Novom Selu posetiti jedno poljoprivredno domaćinstvo.Predsednik Vučić će se potom uputiti ka Vršcu, gde će u Tehnološkom parku posetiti DATA centar i proizvodno-poslovni objekat za proizvodnju informatičke opreme kompanije E–Smart Systems.

Vučić će posetiti i postrojenje JKP "Drugi oktobar" za preradu pijaće vode u Pavlišu, a onda će obići i vodotok potoka Mesić, čije uređenje napokon započinje, posle više decenija najavljivanja.

Posetu Vršcu predsednik Vučić će nastaviti u Školskom centru "Nikola Tesla", posle čega će se susresti sa građanima.

U Beloj Crkvi predsednik Vučić posetiće Specijalnu bolnicu za plućne bolesti "Dr Budislav Babić",gde će razgovarati sa građanima.

Program prosete  Kovinu i Pančevu najavićemo uskoro. 

Objavljeno u Vesti
Mir nam je danas najvažniji. Potrebne su nam desetine godina mirnog razvoja da gradimo fabrike, pozorišta, da deca mirno rastu i imaju sigurnu budućnost. To je ključna poruka koju će predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra uputiti građanima Južnobanatskog okruga, u okviru kampanje "Budućnost Srbije".

- Svet je postao nepredvidivo mesto, svi ulaze u sukobe sa svima. Mi moramo da očuvamo mir, svoje mesto pod suncem i da nam ekonomija napreduje. Važno je da sačuvamo nezavisnost Srbije. A dok sam ja predsednik, a Ana premijerka, strane ambasade neće upravljati Srbijom. Državu će voditi narod i oni koje je narod birao. Vodićemo srpsku politiku u interesu građana, a ne nekih centara moći, rekao je predsednik Vučić, koji će sutra u Opovu, Vršcu, Beloj Crkvi, Kovinu i Pančevu razgovarati sa narodom.

Bućnost Srbije su fabrike i nova radna mesta, nove škole i vrtići. Bolnice i domovi zdravlja, stanovi i ustanove kulture, novi putevi i mostovi, nove investucije i ekonomski napredak. To je budućnost za koju se bori predsednik Srbije Aleksandar Vučić. 
 
-Hoću da razgovaram sa svim ljudima šta smo uradili, da pokažemo rezultate i podnesemo izveštaj, ali i da kažemo šta ćemo da radimo u budućnosti. Borićemo se za svakog čoveka. Naš slogan je Budućnost Srbije. Smatramo da smo promenili izgled zemlje. Stvari nisu idealne, nikada neće ni biti, ali smo mnogo toga dobro učinili, a možemo i hoćemo još napornije da radimo. Građane interesuju njihov život i napredak, a ne ko će od tajkuna da bude još bogatiji, a ko siromašniji. Oko 99 odsto ljudi navija za svoju zemlju i želi da ona ide napred i zato cene rad, marljivost i poštenje, rekao je Vučić pred posetu Južnobanatskom okrugu.
 
Instagram profil "Budućnost Srbije" možete pratiti klikom OVDE.
 

 
Objavljeno u Vesti