Članci poređani po datumu: Petak, 09 Mart 2018

Od 19. do 28. marta 2018. godine drumovima i auto-putevima Srbije i Republike Srpske će se odvijati hodočašće „Ruski Balkan“, koje je organizovala Federacija motociklističkog turizma Rusije, saopšteno je iz Organizacionog odbora Inicijative „Ruski Balkan“.

Objavljeno u Vesti

Na inicijativu osmoro radnika jedine državne apoteke u Beloj Crkvi koja posluje u sklopu DZ, lokalna samouprava je donela odluku da tu ustanovu i prostor daju u zakup privatniku, kako bi tako rešili njihovu finansijsku dubiozu. Javni oglas biće raspisan u narednom periodu, a glavni uslov će biti da zakupac zadrži sve radnike i da ne smanjuje plate.

Objavljeno u Vesti

Redovna izborna skupština Sportskog saveza opštine Bela Crkva održana je u sredu, 7. marta, u velikoj sali Skupštine opštine Bela Crkva.

Objavljeno u Vesti

U Narodnoj biblioteci u Beloj Crkvi predstavljen je roman Dejana Atanackovića "Luzitanija", dobitnik NIN-ove nagrade za 2017. godinu.

Objavljeno u Vesti

Načelnica Južnobanatskog upravnog okruga Danijela Lončar prisustvovala je konferenciji pod nazivom "Žene iz ruralnih krajeva-ravnopravne građanke Srbije" koja je povodom Međunarodnog dana žena, 8. marta, održana u Palati Srbija.


Konferenciji su prisustvovali predsednica Skupštine Srbije Maje Gojković, ministr za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, ministarke za populaciju Slavice Đukić Dejanović i brojni drugi državni zvaničnici.

Vlada Republike Srbije nastaviće da vodi aktivnu politiku poboljšanja položaja žena u Srbiji, zaključak je konferencije.

Objavljeno u Vesti

Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima raspisao je Javni poziv za pružanje jednokratne finansijske pomoći studentima osnovnih akademskih studija iz izbegličkih i raseljeničkih porodica na teritoriji AP Vojvodine.


Prijave na Javni poziv mogu se podnositi neposeredno Fondu ili putem pošte preporučenom pošiljkom u preiodu od 8. marta do 2. aprila 2018. godine, na adresu Bulevar Mihajla Pupina 25, 21000 Novi Sad.

Formulari, odnosno sadržaj Javnog poziva i prijava biće objavljeni na sajtu Fonda: OVDE

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona Fonda: 021/475 4 295.

 
 
Objavljeno u Vesti