KPA "Bela Crkva" odličan takmičenju na Adi Ciganliji

Autor :  Apr 24, 2018

Tokom prošlog vikenda na Adi Ciganliji održano je državno prvenstvo i Međunarodni IUPC kup u podvodnoj fotografiji. Učestvovalo je 40 takmičara iz zemlje i regiona. Belocrkvani su u kompakt kategoriji osvojili u generalnom plasmanu 2. i 3. mesto u Srbiji i na IUPC dok je KPA u ekipnom plasmanu osvojio 3. mesto.

KPA „Bela Crkva“ predstavljala su četvorica takmičara Miloš Perašević, Igor Obradović, Slobodan Savatović i Marko Lazarević koji je, sada već poslovično, bio najuspešniji sa osvojenim 3. mestom u kategoriji makro, 1. mestom u kategoriji riba i 3.mestom u generalnom plasmanu. Aleksandar Pejčić član RK „Roniti se mora“ osvojio je 1. mesto u kategoriji makro, 2. mesto u kategoriji riba i 2. mesto u generalnom plasmanu.

riba 1. mesto Marko Layarevic

Marko Lazarević nije odbranio 1. mesto u generalnom plasmanuna državnom prvenstvu, ali je zadovoljan fotografijama koje je napravio i 3. mestom.

- Ne može svake godine da vas prati sreća da u prilično lošim uslovima vidljivosti ostvarite najbolje rezultate, ali sam zadovoljan jer sam nastavio kontinuitet ostvarivanja uspeha na državnom prvenstvu od 2015. godine. Ekipno smo zauzeli 3. mesto i na taj način začinili ovu jubilarnu godinu. Kao članu opštinskog veća za sport i omladinu, posebno mi je zadovoljstvo što sam pobedničko postolje podelio sa svojim prijateljem i sjajnim sportistom Aleksandrom Pejčićem, koji postiže odlične rezultate u zemlji i inostranstvu, kaže Marko Lazarević.

makro 3. mesto Marko Lazarevic

U isto vreme, druga ekipa KPA „Bela Crkva“ učestvovala je na Otvorenom državnom prvenstvu Bugarske u ronjenu na dah.

KPA „Bela Crkva“ će ove godine obeležiti 40 godina kontinuiranog rada i velikih uspeha kako u podvodnoj fotografiji, tako i u ostalim ronilačkim disciplinama.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Februar 2019 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28