Bajkeri očistili obalu Dunava

Bajkeri očistili obalu Dunava

Autor :  Avg 29, 2017

Kao i ranijih godina, Klub nezavisnih motociklista BMW Vršac organizovao je ekološku akciju čišćenja obale Dunava od ušća Nere u Dunav ka Staroj Palanci. Akcija ponovo ima i humanitarni karakter, a novac koji će se obezbediti predajom otpada na reciklažu biće, kao i prethodnih godina, uplaćen nekom od udruženja ili organizacija na teritoriji Južnog Banata.

Osmu godinu zaredom, u organizaciji Kluba nezavisnih motociklista BMW iz Vršca, ljubitelji dvotočkaša čistili su obalu Dunava. Ovoga puta, pored Vrščana, tu su i članovi Motokluba Karlsdorf iz Banatskog Karlovca, i Belocrkvani – Motodruštvo Gremlini, Motoklub RIP i Motoklub Bikers.

Podršku bajkerima su, pored porodica i prijatelja, pružili i članovi Udruženja za pomoć MNRO Pinokio iz Bele Crkve, koji su u više navrata bili korisnici humanitarnih akcija loklanih moto-klubova:

Prošle godine u istoj ovoj akciji sakupljeno je više od 11 tonskih džakova otpada, a učesnici su imali utisak da je sada situacija dosta bolja. Nažalost, osećaj ih je prevario, pa je sakupljeno samo tri džaka manje nego u prethodnoj akciji. I ovoga puta, otpad i sekundarne sirovine biće predate na reciklažu, a finansijska sredstva dobijena njihovim otkupom biće uplaćena nekom od udruženja sa ove teritorije.

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Februar 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28