Ćale nije zaboravio odrastanje u domu

Autor :  Jan 09, 2017

Dom za nezbrinutu decu "Vera Radivojević" u Beloj Crkvi primio je kontigent pomoći u vidu odeće, obuće, prehrambenih proizvoda i sredstava za higijenu.

Akciju je pokrenuo poznati jutjuber Saša Vuksanović Ćale, a pomoć su dostavili članovi organizacije BTF Mirjana Vladisavljević, Dušan Srbiljak, Aleksandar Lestarić i Milica Perić .

- Na ideju da pomognem ovoj ustanovi došao sam naravno zbog toga što sam i ja bio tamo sa svojom braćom i sestrama i odatle smo izašli kao ljudi, pa je logično da njima i pružim pomoć. Danas je sve dobro, pa se borim da porodicu koju sam ja osnovao održim u zdravom i lepom životu. Sin Stefan, poznatiji kao Muđa i ja kao Ćale, snimajući klipove za Jutjub poslednje tri godine, ostvarujemo saradnju sa dosta brendova na Balkanu, tako da ćemo proširiti donacije i ostvarati nove projekte kako bismo pružili pomoć onima kojima je potrebna – kaže Saša Vuksanović.

Posle iskušenja koja je kao dete prošao, kaže da kroz projekat „Goli život” pokazuje ono što mu je na srcu, gledajući da to izbaci iz sebe putem društvenih mreža, ili ubuduće putem televizijskog formata.

- Želim da edukujem mlade da se porodica koju imaju mora poštovati, kakva god ona bila, da se roditelji moraju poštovati. Ne zaboravi svoju prošlost, jer bez nje nema ni budućnosti – poručio je na uručenju donacije Saša Vuksanović Ćale, koji brine i o svojoj braći i majci, ali ne zaboravlja ni one koji su u daleko težoj situaciji, a takvih nije malo.

Ovaj gest pažnje kojim se Saša odužuje društvu koje ga je na vreme zbrinulo i uticalo da bude čoveka vredan divljenja, govori da je, iako u teškim uslovima, Saša završio veliku školu života. On je uzor i primer drugima, kako se dobro dobrim vraća i lepo bi bilo kada bi njegov primer sledili i oni imućniji.

Autor: M. Vitomirov, dnevnik.rs

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Maj 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31