Vesti

Agencija za restituciju: Isplata obeštećenja za oduzetu imovinu počinje 2018. godine

Avg 17, 2017
Obeštećenje gradjana kojima je posle Drugog svetskog rata oduzeta imovina može da počne naredne godine preko obveznica čiji je rok dospeća 12 godina, a godišnja kamata dva odsto, rekao je danas direktor Agencije za restituciju Strahinja Sekulić.  

Konkurs za finansiranje programa i projekata nacionalnih saveta nacionalnih manjina

Avg 17, 2017
Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne zajednice je raspisao konkurs za sufinansiranje aktivnosti, programa i projekata nacionalnih saveta nacionalnih manjina u oblasti osnovnog i srednjeg obrazovanja u AP Vojvodini za 2017. godinu.

Novim zakonom do boljeg položaja sezonskih radnika

Avg 17, 2017
Predsednik Upravnog odbora NALED-a Slobodan Ružević kaže za RTS da se do kraja godine očekuje donošenje zakona čija je svrha da se sezonski radnici vrate u legalne tokove, kako bi dobili punu pravnu i radnu zaštitu.Predsednik Upravnog odbora NALED-a Slobodan Ružević kaže za RTS da se do kraja godine očekuje donošenje zakona čija je svrha da se sezonski radnici vrate u legalne tokove, kako bi dobili punu pravnu i radnu zaštitu.

Pokrajina subvencioniše delatnosti u okviru kreativne ekonomije

Avg 16, 2017
Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam raspisao je Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava mikro i malim privrednim društvima i preduzetnicima koji svoju delatnost obavljaju u okviru kreativne ekonomije, za subvencionisanje troškova nabavke mašina, opreme ili softvera.

Ratarima pare do kraja godine

Avg 16, 2017
Sve prepreke na putu ka sredstvima iz evropskih fondova za agrar su otklonjene i našim poljoprivrednicima bi prve pare mogle da stignu do kraja godine.

Češka delegacija u poseti Beloj Crkvi

Avg 16, 2017
U trodnevnoj poseti Beloj Crkvi nalazi se delegacija regiona Hradec Kralove iz Češke Republike sa kojom postoji izuzetna saradnja. Osmočlanu delegaciju na čijem je čelu načelnik regiona dr Jirši Šćepan primili su predsednik SO Marjan Aleksić i predsednik opštine Darko Bogosavljević. U razgovorima je učestvovao i Igor Knežević direktor regionalne razvojne agencije Južni Banat, a glavna tema sastanka bila je upoznavanje sa turističkim potencijalima i mogućnosti saradnje u toj oblasti.

AFRIČKA KUGA SVINJA NA GRANICI SRBIJE: Veoma opasna i zarazna bolest

Avg 15, 2017
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Uprava za veterinu ovaveštavaju građane da su preduzete mere u cilju sprečavanja širenja AKS na teritoriji naše zemlje, zbog novonastale situacije i pojave Afričke Kuge Svinja (AKS) u susednoj Rumuniji.

Kancelarija za mlade opštine Bela Crkva širi opseg rada

Avg 15, 2017
Kancelarija za mlade će unaprediti rad zahvaljujući sredstvima koja su odobrena po projektima. Jedan projekat će realizovati samo KZM, a drugi će biti realizovan u saradnji sa Tehničkom školom “Sava munćan”.
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Avgust 2017 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31