Belocrkvanske mažoretkinje donele medalje sa Evropskog prvenstva

Sep 15, 2018
Jubilarno 20. Evropsko prvenstva u mažoret plesu, održano je od od 06. do 09. septembra u Sokobanji. Kako naša zemlja ima svega pet registrovanih mažoro timova, od kojih su samo tri aktivna, za ovaj uspeh je dobrim delom zaslužan tim Belocrkvanskih mažoretkinja.

Podvodni fotografi iz Bele Crkve najbolji na takmičenju

Sep 15, 2018
U organizaciji Saveza podvodnih aktivnosti Republike Srbije, Saveza podvodnih aktivnosti Vojvodine i kluba domaćina KPA „Bela Crkva“ na Gradskom jezeru u Beloj Crkvi u subotu, 8. septembra održan je Kup Srbije i Prvenstvo Vojvodine u podvodnoj fotografiji. Ove godine na takmičenju je zabeležen najveći broj učesnika do sada, a žiri je imao težak zadatak da izabere najbolje fotografije.

Slikari amateri pronalaze inspiraciju u Beloj Crkvi

Sep 15, 2018
Prelep ambijent Gradskoj jezera, lepo i sunčano vreme u Beloj Crkvi već više godina unazad privlači slikare amatere koji svoju inspiraciju nalaze kako u samom jezeru, tako i bogatoj prirodi priobalja.

Sin iskasapio oca u porodičnoj kući u Beloj Crkvi

Sep 11, 2018
Jutros je u Beloj Crkvi uhapšen muškarac J. Đ. (34), zbog sumnje da je ubio oca.

U Beloj Crkvi republička akcija "Dan pešačenja u Srbiji"

Sep 10, 2018
U organizaciji Planinarskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, i ove godine održava se republička akcija „Dan pešačenja u Srbiji“.

Završeno ovogodišnje "Leto u parku"

Sep 10, 2018
Manifestacija „Leto u parku“ počela je krajem juna meseca i trajala je sve do 1. septembra. Tokom protekla dva meseca, park je iz večeri u veče bio prepun mališana i onih nešto starijih.

Festival "Na sopstveni pogon" i u Beloj Crkvi

Sep 10, 2018
Jednomesečni festival nezavisne kulture „Na sopstveni pogon“ (NSP), četvrto izdanje, pod sloganom „Novi prostori kulture“ počeo je 2 septembra. Brojni programi koji očekuju publiku u više od deset gradova u Srbiji okupiraju javne prostore, istražuju nove domete savremenih umetničkih praksi, pozivaju na dijalog u zajednicama i postavljaju pitanja, zajednički tražeći odgovore. Ovoga puta, članice Asocijacije Nezavisne kulturne scene Srbije (NKSS) realizuju programe u partnerstvima s drugim organizajama i pojedincima, ustanovama kulture, lokalnim akterima i svojom publikom. Poseban deo programa čine radionice koje publiku pozivaju na direktno učešće, otkrivajući nam manje poznata mesta kulture u našoj zemlji. „Agora Art Action“ je nezavisna umetnička akcija koju su 2013. godine pokrenuli umetnici Dragana Branković i Nenad Bračić. Sva dešavanja se realizuju u prostoru napuštene fabrike nameštaja „Pobeda“ u Beloj Crkvi.

Spektakl za najmlađe u Gradskom parku

Sep 10, 2018
U okviru manifestacije „Leto u parku“, pred samu završnicu, po drugi put su nastupili „Haos animatori“ iz Novog Sada.
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Pretraga članaka pomoću kalendara

« Septembar 2018 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30