Članci poređani po datumu: Četvrtak, 11 Januar 2018

U ulici 1. Oktobra, na pešačkim prelazima, gde se obično zadržavaju atmosferske vode, radnici JKP „Belocrkvanski komunalac“ Bela Crkva postavili su nove pomoćne prelaze za pešake.

Objavljeno u Vesti

Novi Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja predviđa odgovornost roditelja za neopravdane izostanke dece sa nastave. 

Objavljeno u Vesti

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da je za ovu godinu za dodelu 80.000 vaučera za podsticaj domaćeg turizma opredeljeno 400 miliona dinara. Novina je da će vaučeri od ove godine moći da se koriste i u Nišu i Kragujevcu.

Objavljeno u Vesti

Poljoprivredna škola Vršac obaveštava sve zainteresovane individualne poljoprivredne priozvođače da će se 26. smotra ocenjivanja kvaliteta vina i rakije, povodom Sv. Trifuna, dana vinogradara, održati 14. februara.

Objavljeno u Vesti

Nekoliko gradova i opština ove godine dobiće jedinstven šalter na kome će građani završavati sve poslove koje imaju sa državnom upravom.

Objavljeno u Vesti

Od naredne školske godine u prvom razredu gimnazije učenici će birati dva od šest ponuđenih izbornih programa, pa će tako nedeljni fond povećati za dva časa, jer će broj obaveznih predmeta ostati isti.

Objavljeno u Vesti