Članci poređani po datumu: Utorak, 12 Septembar 2017

"Blic fondacija" pokrenula je veliku akciju za obnovu Odeljenja ginekologije i akušerstva Opšte bolnice u Vršcu, verujući da se za decu vredi boriti i pre nego što dođu na svet. U okviru akcije je i nabavka vaginalne sonde.

Objavljeno u Vesti
Utorak, 12 Septembar 2017 10:11

Pogledajte sjajne podvodne fotografije

Podvodni fotografi iz šest klubova okupili su se minulog vikenda u Beloj Crkvi i učestvovali na dva takmičenja. U organizaciji Saveza podvodnih aktivnosti Republike Srbije (SOPAS) i Saveza podvodnih aktivnosti Vojvodine (SPAV) i kluba domaćina KPA“Bela Crkva“ na akvatorijumu Gradskoj jezera održani su Kup Srbije i Prvenstvo Vojvodine u podvodnoj fotografiji.

Objavljeno u Vesti

Akciju čišćenja i uređenja katoličkog groblja u Beloj Crkvi sprovodi JKP "Belocrkvanskikomunalac".

Objavljeno u Vesti
Utorak, 12 Septembar 2017 09:53

Pojačana kontrola vozača do 17. septembra

Na teritoriji cele Srbije od 11. do 17. septembra sprovešće se akcija kažnjavanja svih vozača koji ne koriste sigurnosne pojaseve, kao i svih vozača koji ne prevoze decu na pravilan način, izjavio je načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov.

Objavljeno u Vesti

Građani koji su žiranti i otplaćuju kredite, imaju pravo da od glavnog dužnika kome su bili jemci traže da im vrate dug koji je banka naplatila od njih, a imaju pravo i na deo nepokretnosti za onoliko koliko su uplatili novca za stambeni kredit.

Objavljeno u Vesti