Članci poređani po datumu: Četvrtak, 07 Decembar 2017

Centar za kulturu Bela Crkva pod pokroviteljstvom SO objavio je monografiju “Bela Crkva tri veka”, a njena promocija je održana u čitaonici Narodne biblioteke.

Objavljeno u Vesti
Četvrtak, 07 Decembar 2017 12:36

Crkva u Kusiću - ponos meštana

Crkva u Kusiću jedna je od najstarijih srpsko-pravoslavnih sakralnih objekata u jugoistočnom Banatu. Meštani Kusića pripremaju se da na svečan i dostojanstven način obeleže jubilej.

Objavljeno u Vesti
Četvrtak, 07 Decembar 2017 12:31

Škola Plus obeležila Svetski dan volontera

Povodoma svetskog dana volontera, Škola plus „Dositej Obradović“ i JKP "Belocrkvanski komunalac" potpisali su protokol o saradnji, koji, između ostalog, podrazumeva organizovanje zajedničkih ekoloških akcija, stručnih skupova, savetovanja, seminara, okruglih stolova, konferencija, kampova, izložbi, tribina programa i manifestacija u cilju doprinosa boljem kvalitetu života, očuvanju prirodnih resursa i zaštiti životne sredine.

Objavljeno u Vesti

Predlogom zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom pravo na porodiljski dodatak prošireno je i na preduzetnice, poljoprivrednice i žene angažovane van radnog odnosa, kažu u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Objavljeno u Vesti

Ministarstvo kulture i informisanja raspisalo je Javni poziv za izradu slogana, koji će biti korišćen u kampanji za promociju mera populacione politike sa ciljem podsticanja rađanja u Republici Srbiji. 

Objavljeno u Vesti