Članci poređani po datumu: Utorak, 05 Decembar 2017
Utorak, 05 Decembar 2017 11:43

Vučić: Gradićemo jeftine stanove za mlade

Predsednik Srbije je najavio da je na pomolu jedan važan projekat koji će ići u prilog mladim, obrazovanim ljudima koji žele da ostanu u Srbiji i razvijaju svoje kapacitete.

Objavljeno u Vesti
Utorak, 05 Decembar 2017 11:21

RHMZ: Sneg i u novogodišnjoj noći

Prema progognozama meteorologa, i u novogodišnjoj noći, po svemu sudeći, možemo očekivati sneg, bar tako pokazuje dugoročna prognoza Republičkog hidrometerološkog zavoda. U danima oko Nove godine smenjivaće se kiša, susnežica i sneg, a temperatura neće ići ispod nule.

Objavljeno u Vesti

U prepunoj sali Centra za kulturu „Bela Crkva“ održana je prva javna projekcija kratkometražnog filma „Diskretni heroji“. Ovaj film je deo projekta „Podigni glavu, a ne pesnicu“ Kancelarije za mlade opštine Bela Crkva.

Objavljeno u Vesti

Deveta međunarodna bijenalna izložba karikatura „Zlatni osmeh“ na temu „Viva vino“ otvorena je u Gradskoj galeriji. Izložbu je otvorio primenjeni umetnik Mladen Vujović.

Objavljeno u Vesti

Južni Banat postaje pravi primer društveno ekonomskog razvoja, odnosno region koga krasi sve veći broj investicionih projekata.

Objavljeno u Vesti

Svi zapisnici o saobraćajnim nesrećama će od 1. januara 2018. godine biti u digitalnom obliku, a Ministarstvo unutrašnjih poslova će ih dostavljati Udruženju osiguravača Srbije (UOS), najavio je generalni sekretar ovog Udruženja Duško Jovanović.

Objavljeno u Vesti