Članci poređani po datumu: Ponedeljak, 06 Novembar 2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je danas da će 1,75 miliona penzionera u Srbiji do kraja nedelje dobiti jednokratnu pomoć od 5.000 dinara.

Objavljeno u Vesti

Popisivanjem protolola o saradnji sa predstavnicima Usteckog regiona (Republika Češka) i prezentacijom projekta Lokalne akcione grupe - partnerstva za teritorijalni ruralni razvoj u mikro regionu Vršac, Bela Crkva i Plandište, u Vlajkovcu frmirana je Lokalna akciona grupa, i zvanično počela sa radom Kancelarija "Partnerstvo za teritorijalni ruralni razvoj - SELO PLUS".

Objavljeno u Vesti

Zajedničkim snagama Poljoprivredna škola "Vršac" i Tehničke škola "Sava Munćan" iz Bele Crkve , realizuju dva projekta iz oblasti bezbednosti mladih na teritoriji Opštine Bela Crkva i Grada Vršca. Projekti se realizuju pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za omladinu i sport.

Objavljeno u Vesti

Produžavanje prava na dečji dodatak, ali i izjednačavanje prava žena u trudnoći koje su zaposlene na neodređeno i koje rade pod ugovorom, samo su neke od novina koje predviđa radna verzija nacrta Zakona o finansijskoj podršci porodicama sa decom, kaže ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović.

Objavljeno u Vesti
Ponedeljak, 06 Novembar 2017 09:30

Upis u katastar besplatan do 2020. godine

Primena sistema digitalizacije katastra i svih dokumenata u Srbiji počinje od ponedeljka 6. novembra, najavio je direktor Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) Borko Drašković.

Objavljeno u Vesti

Svako ko kupuje polovni automobil trebalo bi da ispita i ono što ne provera saobraćajna policija - da ode na sajt Agencije za privredne registre i vidi da li je taj četvorotočkaš založen kao garant isplate nekakvog duga.

Objavljeno u Vesti